Sale!

2 x Herba Episor

(6 customer reviews)

RM300.00

Promosi Episor, Freegift & Cabutan Bertuah ‘Iphone 12 Pro Max’ Akan Tamat Dalam..

PROMOSI: Beli 2 botol Episor

69 in stock

SKU: EPS01-2-2 Category: Tag:

6 reviews for 2 x Herba Episor

  1. Jamilah Aziz

    Saya selepas menonton live Dr Hisyam pengarah KKM bagitau supplement yang bagus boleh bantu kuatkan imun badan, jadi saya pun cari satu herba dan jumpa Episor ni di internet. Saya telah cuba amalkan herba ni selama 3 minggu dan memang saya nampak kesan sangat baik pada kesihatan saya. Saya tidak lagi ada rasa cepat penat, susah mau demam. Mungkin imun badan saya sudah semakin stabil. Saya terima kasih pada Episor kerana hasilkan herba yang bagus macam ni.

  2. Zarra

    Saya mula mula makan asyik terkentut je. 2-3 hari badan jadi lesu masa ambil herba ni. Tapi…. selepas hari ke-5, saya rasa semakin selesa. Takda buang angin lagi. Walaupun tidur lewat 4 jam je, tapi bangun pagi badan rasa segar sangat. Takda dah rasa lesu-lesu badan. Syukur jumpa herba yang bagus macam ni.

  3. Yaakob Man

    Umur saya 70 tahun dah. Saya perasan lepas 2 botol makan herba ni, prestasi saya kembali segar. Ada rasa kembang dan makin keras kat situ. Faham-faham udah la. La ni, herba ni memang jadi pilihan saya. Mekasih na.

  4. Kumar

    Sempoi habis. Sedap makan herba ni. Badan rasa ringan tiap kali bangun bagi. Segar semacam. Body supplement terbaik untuk saya. Memang jadi herba episor ni. Nak original, beli je kat sini. Terbaik bosskur!

  5. Mohd Nizam Muhammad

    Saya ada sejarah sakit lutut dan sakit pinggang sejak 3 tahun dulu. Waktu saya pergi ke klinik swasta, doktor telah nasihatkan saya untuk cuba alternatif produk herba dan beliau cadangkan saya untuk cari herba Episor di farmasi. Selepas saya beli Episor dan amalkan pada permulaan.. saya rasa lutut saya semakin sakit. Rasa semakin berdenyut-denyut. Bila saya refer doktor, beliau cadangkan saya terus konsisten ambil dan turunkan dos hanya ambil 1 biji sehari selepas makan sahaja. Alhamdulillah, atas nasihat doktor.. lutut saya makin lagi makin hilang sakit dan lama-lama kembali sihat. Saya macam tak percaya ada herba sebagus Episor ni. Terima kasih kepada mereka yang hasilkan produk Episor ni.. memang betul-betul sesuai dengan saya. Lega sekarang bila lutut dan pinggang dah tak sakit.

  6. Shahrull Amir

    Saya nak bagi review Episor ni. Masa saya cari Episor ni kat Watson.. ada seorang penjual tu minta saya beli direct kat website episor.com.

    First masa makan Episor ni, saya dapati badan saya jadi lebih cergas dan bertenaga. Senang bangun pagi. Saya tak nampak kat mana bahaya Episor ni. Sebab badan jadi lagi sedap. Dah la ada KKM dan Halal. Saya pergi kat BE Farmasi Putrajaya pun saya dapat beli Episor ni. Ahli farmasi yang rekemen. So memang best herba Episor ni. 5 Bintang!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *