Sale!

1 x Herba Episor (Percuma 1)

(10 customer reviews)

RM360.00 RM150.00

Promosi Episor, Freegift & Cabutan Bertuah ‘OPPO RENO 4’ Akan Tamat Dalam..

PROMOSI: 2 botol herba Emorra Episor

================
Epi + Sor
Epimedium Sagittatum + Psoralea Corylifolia
================

Herba ini mengandungi bahan aktif yang dikenali sebagai “icariin”. Ia terdapat pada tumbuhan herba seperti Horny Goat Weed.

Dapatkan Episor sekarang. Sementara stok promosi masih ada.


87 in stock

SKU: EPS01-2 Category: Tag:

10 reviews for 1 x Herba Episor (Percuma 1)

  1. Ah keong

    Saya dah cuba Episor ni. Zkr saya lebih keras dan padu. Badan steady bertenaga. Yang paling best, waktu tengahari badan tak rasa lesu. Saya akan repeat order lagi

  2. Abidin

    Puashati dengan hasil lepas makn herba ni. Lutut saya dh lega. Kalau tak sebelum ni, 7 bulan jalan guna tongkat. Lepas ambil herba ni 4 botol. Rasa mcm magic. Sakit hilang tak tau pergi mana. Rekemen.

  3. Aminuddin

    Badan saya hilang sakit-sakit lepas amalkan herba Episor ni. Saya rekemen pada abg dan kakak saya. Mereka pun bagitau puashati sangat-sangat dapat jumpa herba best macam Episor ni. Lepas ni kalau ada promosi, saya akan repeat order lagi.

  4. Hazlan Ahmad

    Mak saya bagi feedback lutut sebelah kanan dia dah kembali sihat. Boleh dah solat terawikh tak perlu duduk atas kerusi. Saya pun mulanya macam tak prcaya. Tapi tu la, mak kata sakit dia hilang macam magik. Tau-tau je dah tak rasa sakit. Biasa solat memang kena duduk guna kerusi sebab tak boleh nak lipat. Terima kasih Episor bantu mak saya sihat semula.

  5. Kassim Hassan

    Saya dah ambil herba episor in 5 botol selepas makan lengoh2 badan serta kebas2 kaki hilang/sembuh. Badan pun rasa cergas dan bertenaga.

  6. Jamaluddin Bahar

    Saya ada masalah ED. Umur saya 76 tahun. Dh 5 tahun saya ada masalah ni. Alhamdulillah sejak saya amalkan herba ni hampir 8 botol secara konsisten, masalah ED saya sudah kembali pulih.

    Saya macam tak percaya masalah saya boleh kembali selesai. Kerisauan saya selama ini telah lenyap selepas amal herba berkualiti ni. Saya cadangkan kepada anda diluar sana boleh amalkan herba episor ni sebagai alternatif bantu kesihatan badan kita bila sudah lanjut usia.

  7. Yam Hani

    Sakit belakang saya sekarang sudah pulih selepas amal herba episor ni lebih 6 botol. Itu pun selepas seorang ahli fisioterapi cadangkan pada saya, sambil buat rawatan fisio, amalkan juga herba ni. Katanya bagus untuk bantu mereka yang ada masalah sakit sendi, tulang dan otot. Jadi saya pun cuba lah. Memang betul – betul baik. Saya sangat suka herba ni. Terima kasih

  8. Manoi

    Herba ada MAL. Halal by Jakim. Saya makan tanpa was-was sebab herba ni memang betul2 baguih. Tak tau nak cakap macam mana. Memang betul2 berkesan kat saya.

  9. Maryam

    Saya dah beli. Tak rugi pun makan herba ni. Memang best betul-betul bagus. Lutut saya rasa segar takda dah rasa macam susah nak lipat. Jalan jauh sikit pun tak dh rasa penat. Puashati dgn Episor ni. Terima kasih sangat-sangat buat herba kualiti mcm ni.

  10. Tuan Azmin Tuan Mat

    saya nak order 1×1 set rm150.00

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *