Sale!
Promosi Episor, Freegift & Cabutan Bertuah ‘Iphone 11 Pro Max’ Akan Tamat Dalam..

2 x Herba Episor (Semenanjung Malaysia)

(9 customer reviews)

RM180.00 RM150.00

PROMOSI: 2 botol herba Emorra Episor

================
Epi + Sor
Epimedium Sagittatum + Psoralea Corylifolia
================

Herba ini mengandungi bahan aktif yang dikenali sebagai “icariin”. Ia terdapat pada tumbuhan herba seperti Horny Goat Weed.

Bahan aktif ini dipercayai menyegarkan semula rasa keinginan (ghaairah) kepadapasangan. Herba ini membantu melancarkan peredaran darah dalam badan dan banyak kajian dipercayai membantu “mengeeraskan zakr” yang leemah.

Jika waktu muda remaja anda banyak melakukan aktiviti beroonaani, ia menjadi punca kenapa anda tidak lagi menikmati rasa ghaairah kepadapasangan. Berkemungkinan juga saraf pada zakr anda tidak lagi aktif seperti dulu.

Herba Horny Goat Weed telah diguna dan diamal oleh masyarakat cina muslim di tanah besar sejak beratus tahun dahulu. Sebab itu kenapa ramai warga usia emas masih lagi bertenaga macam dulu-dulu. Salah satu rahsianya adalah mengamal herba tradisional cina.

Herba ini 100% diimport dan dikilangkan di Malaysia. Herba ini berdaftar dengan KKM (MAL) dan diiktiraf Halal oleh Jakim.

Herba ini juga telah melepasi ujian makmal dan diuji selamat tanpa kesan mudarat.
Jika anda masalah seperti kebas tangan, kaki, lenguh badan, sering letih dan lesu, sering rasa mengantuk, nak badan kembali bertenaga.

Amalkan herba Episor ni secara konsisten. Kesan pengambilan dapat dirasai selepas anda amalkan 2 botol. Ramai pengguna puji herba ni dapat kembalikan rasa perkasa macam muda-muda dulu.

Ladi best, badan jadi lebih segar. Mudah nak bangun awal pagi. Tak rasa lesu badan biarpun seharian bekerja. Solat tak perlu lagi duduk atas kerusi dan paling best lelaki dan wanita boleh amal herba ni. Memang best herba ni.

Bagi anda yang grab promosi hari ini, anda layak untuk dapat sebotol Episor percuma dengan hanya bayar RM150.00 sahaja. Beli sebotol percuma lagi sebotol!

Penghantaran ke rumah percuma. Dan kami sediakan servis, Barang Sampai ke Pintu Rumah Anda Baru Bayar.

Buat apa bazir beli produk yang takda KKM dan Halal Jakim yang belum tentu keberkesanannya.

Dapatkan Episor sekarang. Sementara stok promosi masih ada.


9 in stock

SKU: EPS01-2 Category: Tag:

9 reviews for 2 x Herba Episor (Semenanjung Malaysia)

  1. Ah keong

    Saya dah cuba Episor ni. Zkr saya lebih keras dan padu. Badan steady bertenaga. Yang paling best, waktu tengahari badan tak rasa lesu. Saya akan repeat order lagi

  2. Abidin

    Puashati dengan hasil lepas makn herba ni. Lutut saya dh lega. Kalau tak sebelum ni, 7 bulan jalan guna tongkat. Lepas ambil herba ni 4 botol. Rasa mcm magic. Sakit hilang tak tau pergi mana. Rekemen.

  3. Aminuddin

    Badan saya hilang sakit-sakit lepas amalkan herba Episor ni. Saya rekemen pada abg dan kakak saya. Mereka pun bagitau puashati sangat-sangat dapat jumpa herba best macam Episor ni. Lepas ni kalau ada promosi, saya akan repeat order lagi.

  4. Hazlan Ahmad

    Mak saya bagi feedback lutut sebelah kanan dia dah kembali sihat. Boleh dah solat terawikh tak perlu duduk atas kerusi. Saya pun mulanya macam tak prcaya. Tapi tu la, mak kata sakit dia hilang macam magik. Tau-tau je dah tak rasa sakit. Biasa solat memang kena duduk guna kerusi sebab tak boleh nak lipat. Terima kasih Episor bantu mak saya sihat semula.

  5. Kassim Hassan

    Saya dah ambil herba episor in 5 botol selepas makan lengoh2 badan serta kebas2 kaki hilang/sembuh. Badan pun rasa cergas dan bertenaga.

  6. Jamaluddin Bahar

    Saya ada masalah ED. Umur saya 76 tahun. Dh 5 tahun saya ada masalah ni. Alhamdulillah sejak saya amalkan herba ni hampir 8 botol secara konsisten, masalah ED saya sudah kembali pulih.

    Saya macam tak percaya masalah saya boleh kembali selesai. Kerisauan saya selama ini telah lenyap selepas amal herba berkualiti ni. Saya cadangkan kepada anda diluar sana boleh amalkan herba episor ni sebagai alternatif bantu kesihatan badan kita bila sudah lanjut usia.

  7. Yam Hani

    Sakit belakang saya sekarang sudah pulih selepas amal herba episor ni lebih 6 botol. Itu pun selepas seorang ahli fisioterapi cadangkan pada saya, sambil buat rawatan fisio, amalkan juga herba ni. Katanya bagus untuk bantu mereka yang ada masalah sakit sendi, tulang dan otot. Jadi saya pun cuba lah. Memang betul – betul baik. Saya sangat suka herba ni. Terima kasih

  8. Manoi

    Herba ada MAL. Halal by Jakim. Saya makan tanpa was-was sebab herba ni memang betul2 baguih. Tak tau nak cakap macam mana. Memang betul2 berkesan kat saya.

  9. Maryam

    Saya dah beli. Tak rugi pun makan herba ni. Memang best betul-betul bagus. Lutut saya rasa segar takda dah rasa macam susah nak lipat. Jalan jauh sikit pun tak dh rasa penat. Puashati dgn Episor ni. Terima kasih sangat-sangat buat herba kualiti mcm ni.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *